sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Puutarharetkeilyä

Jouduin kuumeen takia jännittämään kovasti, että pääsenkö ollenkaan puutarharetkelle. Kukakohan arvaa seuraavasta kuvasta, että missä olen käynyt.


Meitä oli muutamia koolla Satun kutsumana Etelä-Karjalassa Lappeenrannassa. Satun oma kukkaiselämä-puutarha on ihana. Ja täynnä erilaisia kukkia. Satu pitää väreistä. Puutarhassa on paljon polkuja, jota pitkin on hauska kävellä.

Mikki-faneja on useampia. Näin Mikin ja Mikki tervehti meitä kaikkia, mutta kuvia en tajunnut Mikistä ottaa. Mikki kulki välillä myös omia polkuja läpi kukkapenkkien.


Huomasin vasta kotona, että on ollut taas vaikea keskittyä yhtä aikaa keskusteluun ja kuvaamiseen. Joten onnistuneita kuvia on liian vähän. Onneksi Satu päivittää blogiaan säännöllisesti.Satu pitää puutarhansa auki myös Avoimissa Puutarhoissa, joten silloin siellä pääsee ihastelemaan kukkaloistoa.

Yllätysmomenttina pääsimme myös vierailemaan Tirilän puutarhan omistajan puutarhassa, jossa oli kasveille ja puille hyviä tarinoita. Ja näki minkäkokoisiksi puut kasvavat sitten ihan isona. Tässä vaiheessa kamera lepäsi aika paljonkin.

Kivipajula on Hannen piha, jota on esitelty myös muutamassa ohjelmassakin. Hannen kivipiha ja oma pajuharrastus ovat puutarhassa ne tärkeät elementit. Taas omistajansa näköinen, kaunis piha. Ei yhtään nurmikkoa.

Kierros alkoi etupihalta.Ja jatkui takapihalle.

Vaaleat kivikukat heijastavat valoa myös marraskuussa, jolloin puutarhan kasvit ovat lepotilassa.

Tämän kuvan otin takapihan terassilla istuen Hannen punomassa korikeinussa.


Kiitos kaikille osallistujille ja ennen kaikkea Satu, joka kutsuit meidät.

10 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle! Oli ihanaa, että tervehdyit ja pääsit tulemaan. Minulta unohtui kuvaaminen lähes kokonaan. Ja lopussa kamera sanoi sopimuksen irti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi tuota kameraa.

   Kiva oli käydä. Nyt kyllä tauti otti taas takapakkia, mutta kyllä tämä tästä.

   Poista
 2. Voi että, olipa kivan kuuloiset ja näköiset vierailut! Ja aurinkokin paistoi jossain vaiheessa, mahtavaa. Olisi ollut niin kiva nähdä nuo paikat ja Mikki ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikki näki myös mielellään kaikki vieraat. :)
   Oli mukava päivä. Ja oikein odotettu.

   Poista
 3. Teillä on varmasti ollut mukava tapaaminen. Ja olette saaneet tavata myös Mikin!

  VastaaPoista
 4. Mahtava reissu, harmitti kun en päässyt mukaan muun ohjelman takia.

  VastaaPoista
 5. Oli todella ihana päivä ja hauskaa tutustua sinuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihana päivä. Ja oli oikein hauska tutustua. Ehkä vielä jossain törmätään, ainakin blogistaniassa.

   Poista