sunnuntai 11. elokuuta 2013

Tunnustus

Kiitos Emilie Hurahtanut-blogista, joka antoi tämän tunnustuksen. Häpeäkseni joudun myöntämään, että alkukesästä olen jonkun haasteen tai tunnustuksen unohtanut toimittaa eteenpäin, kun silloin oli muka niin kiirus. Ehkä etsin ne vielä uudestaan.Tässä sen säännöt:
Kopioi post it- lappu ja liitä se blogiisi 
Kiitä linkin kera bloggaajaa, joka tunnustuksen myönsi 
Anna tunnustus viidelle suosikkibloggaajallesi ja kerro heille siitä kommentilla
Ole iloinen saamastasi tunnustuksesta, vaikka se onkin kerrottu post it -lapulla ja toivo, että omat lempibloggaajasi jakavat sen eteenpäin.

Minulla on monta suosikkiblogia. Onneksi blogit ovat erilaisia, eri puutarhoista (tai muista aiheista). On vaikea valita vain viittä. Tai niin montaa kuin viittä. Luen myös muiden blogeja, joiden lukijaksi en ole itseäni klikannut. Kiireisinä aikoina en millään meinaa ehtiä lukea edes paria blogia. Sitten lunkimpana aikana kahlaan monet päivitykset kerralla. 

Pidän hurjasti Cosmoksen Puutarhakaaoksen tyylistä, 

Geraniumin 559 neliön tontin tapahtumista, sarkasmi ja huumori vetoaa aina. 

Saila Saaripalstalta esittelee niin monenlaisia kasveja, että ei meinaa uskoakaan. Ja piha on savea, kuten meilläkin.

Villiä pihaa luen nyt eri tavoin, kun näin sen livenä. Piha ei ollenkaan näyttänyt ainakaan villiintyneeltä.

Liityin ihan just lukijaksi Tylsän mörököllin blogiin. Kun luin muiden blogeista tästä huumaavasta puutarhasta, en millään malttaisi odottaa nyt uusia postauksia.

Sen lisäksi olisi ainakin 10-20 blogia, joita seuraan ja jotka ovat ihania ja kauniita ja informatiivisia ja kaikkea sitä. Nyt tänään aamutuimaan valinta sujui näin. 

Ihan kohta eli huomenna meillä alkaa Arki. Jollain tavoin se tarkoittaa ihanan, rennon kesän kääntymistä loppua kohden. Esikoinen on jo pakannut reppunsa valmiiksi. Juniorilla viimeinen vuosi kurahousujen raahaamista mukana. Ja sitten se alkaa.. kiire. Kiire herätä, kiire ehtiä, kiire nukkumaan. Jos saisi jotain tästä kesän kiireettömyydestä napattua arkeenkin, niin se olisi hienoa.


12 kommenttia:

 1. Näin kesällä tai no alkukesästä ;) saakin olla vähän kiirettä omassa puutarhassa, ehtiipi sitä sitten talvellakin istua koneen ääressä. Mukava tunnustus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on ajoittain ollut halu tehdä jotain muuta kuin olla koneella. Ajoittain taas koneella on tullut istuttua enemmänkin.

   Poista
 2. Kiva kun löytyi lempiblogeja :) Ihan samoin ollut mullakin kesän, ei ole kaikkia ihan kerennyt lueskella mitä olis halunnut.
  Ihana tuo lasinen pallo, voi kun sais tuollasen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lempiblogeja on paljon. Osa muitakin kuin puutarhaan liittyviä.

   Kiva, että joku muukin tykkää tuosta pallosta. Yhdessä omenapuussa niitä on kolme. Ja aika moni (ei puutarhahurahtanut) tuossa on kysynyt, että mikä tarkoitus niillä on. Ja katsovat ihmeissään, kun kerron, että kunhan ovat vain puussa. Alan saada mainetta outona hyypiönä. Niille on ehdotettu montaa käyttötarkoitusta. ;)

   Lasiset pallot ostin Vääksystä Lauran kaupasta. https://www.facebook.com/pages/Lauran-Kauppa/224467144330408

   Poista
  2. Voi hurja, kun nuo on minusta niin ihania.. etenkin sininen vai vedenvihreä, mikä lie, väri. Jos tuollaisia löytyis meikeläisen kukkarolle sopivalla hinnalla, nii ostaisin. mie laitoin lasisia tuikkulyhtyjä jo keskikesällä roikkumaan tuohon koivuun, ovat vielä joulunvärisiä ;D vaikka ei niissä ole vielä poltettukaan tuikkuja.

   Poista
  3. Nämä eivät olleet kovin kalliita. Onneksi.

   Poista
 3. Voi kiitos tunnustuksesta! Blogitunnustukset tulee herkästi unohdettua, kun mielessä on muutakin ja näin kasvukaudella postattavaa niin paljon... tuskin siitä kukaan pahastuu jos unohtaa!
  Minua naurattaa mitä kerrot palloista puussa. Olen tullut siihen tulokseen, että meillä Suomessa on vähän sellainen kulttuuri vanhastaan, että kaiken täytyy olla järkevää. Minunkin nettikaupan tuotteista joku välillä kysyy, että mihin tätä tarvitaan (esim. koristekruunu ruukun päälle). No, koristehan se selvästi vain on, mutta joidenkin mielestä kaikella pitäisi olla joku järkitarkoitus! Ja yksi vanha herra tältä saarelta kysyi, teenkö uuden kaivon kun olin siirtänyt kaksi ylimääräistä kaivonrengasta kohopenkeiksi. Hän oli ihmeissään, kun kaivonrenkaat menivät muuhun käyttöön kuin kaivoksi :-D
  Minullakin riippuu lasipallo puussa :-)
  Tsemppiä syyslukukauden alkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kun miettii, että mihinkä sitä oikeasti tarvitsee juuri mitään. Aika vähällä tulee ihan oikeasti toimeen, jos on pakko. Osa jutuista on vaan ihan kivoja, ilman mitään tarkoitusta. Tai toisenlaista tarkoitusta, kun on etukäteen tarkoitettu.

   Poista
 4. Hihii, lasipallojen käyttötarkoitus! Me suomalaiset...Onneksi niiden ei tarvitse olla kuin kauniita, niitäkin asioita tarvitaan arjessa. Mukavaa, reipasta arjen alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Arki alkoi ihan reippaasti. Toivottavasti jatkuukin.

   Käyttötarkoituksia lasipalloille.. Taidanpa kirjoittaa näistä oman jutun.

   Poista