torstai 10. syyskuuta 2015

Arvonta

En keksi mitään erityistä juhlistamista, jonka vuoksi olisi juuri nyt hyvä aika pitää arvonta. Olen vain parina keväänä tajunnut, että blogin synttäreiden kunniaksi en ole järjestänyt mitään arvontoja. Nyt on niin ihana aika keksiä palkintoja, joten arvonta alkaa nyt ja päättyy tiistaina 15.9 kello 21.00. Jokainen osallistuja voi kommentoimalla tulla mukaan arvontaan, jokainen saa kommentilla vain yhden arvan. Laittakaa kommenttiin jokin tunnistusapu, ellei blogiinne tms. pääse suoraan nimimerkin kautta. Jos voittajan yhteystietoja ei löydy perjantaina 18.9. mennessä, arvotaan pikkusipulit uudestaan.


Tarjolla kirjopikarililjasekoituspussi Fritillaria Meleagris (sis. 15 kpl pikkusipuleita), turkin talventähteä Eranthis Cilicica (10 mukulaa), tähtilumikelloja Galanthus Elwesii (10 pikkusipulia) ja joku ylläri. Koska minä en ole näitä pakannut, en voi siis antaa takuuta, että ovat sitä, mitä pitäisi. Pikkusipulit kannattaa siis kaivaa maahan mahdollisimman nopeasti, etteivät ehdi kuivettua. Siitä siis pikkuhoppu.

Ja lopuksi pakollinen kuva: kaunopunahattu ja kärhö. Ja vanhasta saunasta ostettu pikkumökki.

17 kommenttia:

 1. Onnea vaan, vaikka myöhäänkin :) Niin jäi mullakin keväällä arpajaiset pitämättä. Jospa sitten seuraavana keväänä :)
  Mut osallistun nyt kuitenkin sun arvontaan.

  VastaaPoista
 2. Osallistunpa mielelläni arvontaan. Mutta sitä vaan mietin, että onko noilla hoppua maahan, kun ilmatkin mukavasti lämpeää ja laitetaanko sipulit vasta sitten maahan kun maa on jo vähän kylmenny.. No en tiedä, mietin vaan kun onhan ne sipulipussit pitkään kaupankin hyllyllä. Kuivuuko sipulit tosiaan?! En oo tullu aatelleeksi..

  VastaaPoista
 3. Houkuttelevat palkinnot, joten ilman muuta mukana arpajaisissa.

  VastaaPoista
 4. Mukana kivassa syysarvonnassa!

  VastaaPoista
 5. Oi, mitä ihanuuksia, mukana arvonnassa!

  VastaaPoista
 6. Maltillisesti mukana arvonnassa ;)

  VastaaPoista
 7. Arvonnassa mukana - syyssipulit on vielä ostamatta! :)

  VastaaPoista
 8. Mukana! :)
  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 9. Uuh mahtava palkinto, ehdottomasti mukana! Minna Mama's garden

  VastaaPoista
 10. Huiput sipulit olet valinnut, nöyrästi hattu kädessä osallistun. Ihana sekoitus oikeasti, lumikelloja!! Jännä tuo vanha sauna, kävin kurkkaamassa, aika hienoja juttuja tekevät.

  VastaaPoista
 11. mukana! :)
  elina_jokitalo(at)luukku.com

  VastaaPoista
 12. Mukana ollaan! :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana ollaan! :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Mukana!
  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kiitos arvontaan osallistujille! Arvontatulos ratkennut unisen onnettaren avulla. Kommentti nro 12 voitti, eli Sametti Hortensia.

  VastaaPoista