lauantai 19. tammikuuta 2013

Nyt se alkoi

Ja nyt pitää alkaa pitää varansa. Ensimmäiset siemenpussit ostettu. Ei ollut kaupassa kaikkia edes laitettu esille, kun jo siellä kiertelin. Seuraavalla kerralla, kun jotain ostan, pysyn listassani, kunhan sen saan tehtyä. Nyt nimittäin tuli pari nopeaa päätöstä tehtyä. Sormustinkukkaa minun ei pitänyt ostaa, mutta oli kaksi erikoisempaa hyllyssä, niin..Täytyy nämä kirjata itselleen ylös, viimeistään kun maahan lykkää. Etten sitten ihmettele, että onpa erikoisen näköisiä rikkaruohoja.

Onneksi sentään joitain kasveja olen oppinut jo tunnistamaan viime kesän aikana. Ehkä joskus jopa joku tieteellinen nimikin voisi jäädä mieleen. Joskus.

Lähikukkakaupasta on ekat leikkotulppaanit tälle keväälle talvelle ostettu. Pikkuhiljaa alkaa mielessä hahmottua ne kaksi uutta kukkapenkkiä, joita ajattelin keväällä tai kesän aikana tehdä pihalle. Ja jonnekin pitäisi vielä kasvimaata laajentaa.


Meillä on flunssa ja yskä kylässä ja ulkoilu ei oikein ole napannut. Ikkunasta on ikuistettu tulppaanien kanssa sävy sävyyn oleva auringonlasku. Kyllä pikkuhiljaa osaisi taas arvostaa öitä, jolloin yskää ei tarvitse kuunnella  kolmiäänisesti, yskäkuoro on myös vähän uuvuttavaa osallistuttavaa varsinkin yöaikaan.


2 kommenttia: