maanantai 3. joulukuuta 2012

Jäiset koristeet

Kokeilinpa facebookin kautta leviävän kuvan innoittamana täyttää ilmapalloja vedellä kera elintarvikevärien (joita kaapissa on lasten synttäreiden jäljiltä). Pallot olivat päivällä ulkona. Yksi katosi mystisesti, jäljellä olivat vain kissan jäljet. Joku eläin saattaa olla nyt punaiseksi värjääntynyt.

Kun pallot olivat jäässä, otin ne sisään lavuaariin, jossa kuorin pallot jäiden ympäriltä.

Ja kädet saavat iloisen värin sekä täyttäessä että palloja irrottaessa.


Ja pallot vein ulos. Ei menneet ihan kuin ihannekuvassa, mutta vielähän tuota väriä riittää. Ja palloja saa kai jostain lisää. Voisivat ne ihan kirkkaat pallotkin olla kauniita. Kuvan taustalla näkyy yritys tehdä sininen jäälyhty. Siitä tulikin umpinainen, kun pakkasta oli vähän liikaa. Nyt ulkona on jäätymässä vaaleampi versio. Se taitaa olla pakko kipata aamulla.


8 kommenttia:

 1. Hei, mullakin hurahti jäälyhty melkein umpeen :) ei mahdu enää isompi kynttilä sisälle :)

  VastaaPoista
 2. Lähettämäsi haastelahja saapui tänään. Tein siitä postauksenkin. Lahja oli minusta juuri sopiva, eikä liian vaatimaton. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Hauska ajatus, kyllä on kivaa, että aikusetkin voivat askarrella jotain muuta kuin jotain kamalan järkevää ;)

  Värillinen jäälyhty on myös kiva idea, semmoisen voisin yrittää tehdä viikonloppuna. Tuskinpa tuo pakkanen meitä ihan heti jättää, heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun askarteluni ovat usein juuri niitä ei järkeviä/hyödyllisiä. Kaikki järkevä on paljon työläämpää. ;) Tai oikeastaan on hauskaa tehdä joskus jotain heti kun innostuu, eikä odottele parempaa hetkeä. Noiden tekeminen oli oikeasti nopeaa, koska ulkoilma teki kaiken sen pisimmän homman eli jäädyttämisen.

   Poista