sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Maaliskuun ikkunakuva

Lunta ja lunta. Mutta tällä kertaa aurinkoisella ilmalla.


Minulla ei ole oikein mitään sanottavaa. Eikä kerrottavaa. Eikä kuvattavaa. Pari adoptoitua pientä kasvin alkua on ikkunalaudalla. Omat kylvöt vielä voivat hetken odottaa, ettei kaikista kasveista tule liian pitkiä ja honteloita. Sentään herneenversojen toivossa on multapussia jo vähän raoteltu ja herneitä laitettu multaan.

Tule jo kevät!! Se oikea kevät, ei kevättalvi. Haluaa nähdä maata ja plussakelejä.

6 kommenttia:

 1. Uskalsin kylvää chilit ja paprikat. Ne kuulemma pitävät sisälämpötilasta. Kokemuksen mukaan niiden taimikasvitus onnistuu. Loput taimikasvitukset taidan tehdä vasta toukokuussa. Minun taidoilla ja tiloilla lyhyt taimikasvatus takaa onnistumisen ;)

  VastaaPoista
 2. Minä olen paprikoille allerginen, joten aloitan tomaattien esikasvattelun seuraavaksi.

  VastaaPoista
 3. Pakkasia on pitänyt, eikä lumi näytä sulamisen merkkejä. Onneksi sentään aurinko paistaa. Niipä nuo tomaatin taimet venyy liikaa, vaikka kuinka aurinkoon yritän niitä laittaa.

  VastaaPoista
 4. Lunta on täälläkin ihan kamalasti, ja meinaa minullakin välillä toivo keväästä hiipua, sitten äkkäsin katsoa edellis vuoden kuvia koneelta ja totesin, että silloinkin oli lunta vielä huhtikuussakin ja kevät ja kesä tuli silti.
  yritän siis rauhoittua ja laitoin pelargonian pistokkaita kasvamaan ja tilasin parit erät kukkia taimistolta, jotka onneksi tulevat vasta huhti-toukokuussa.
  Tsemppiä talven selätykseen.

  VastaaPoista
 5. Vihreää kaivataan täälläkin. Ja kiitos siemenistä!

  VastaaPoista
 6. Viherkaipuu taitaa olla kova vähän kaikilla. Pitää vielä näköjään kestää.

  VastaaPoista