maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kevättä

Hieman kevättä oli fiiliksissä viikonloppuna. Yhtenä pilkahduksena kevään toivosta oli pieni vihreä narsissin alku. Tosin en tiedä, paleltuuko toi pieni reppana näissä pakkasissa.Vieressä tosin on helkutin iso kasa lunta.


Puistossakin penkki on melkein näkyvissä. Kevättä. (ei ole yhtään edes sarkasmia ilmassa.)


Ensimmäiset tomaattikylvöt tehty. Eli 4 viikon kuluttua sitten toiveissa olisi kouliminen. Jos koulittavaa tulee. Laitoin siemeniä  vähän liikaa. Onneksi löytyy lähipiiristä ihminen, jolle parit taimet saan annettua, jos näitä liikaa tulee.

Toiveissa on kevät. Tulisipa se nyt ihan oikeasti.

8 kommenttia:

 1. Oih, ihana narsissivauva!

  Kyllähän ne hiukan pakkasta kestävät, mutta ehkä varmuuden välttämiseksi kannattaisi pari kourallista lunta kouraista tuosta kasasta narsissin suojaksi ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy suojella vähän tuota alkua. Kylmyys vaan jatkuu.

   Poista
 2. Kyllä minut alkaa jo pienoinen epätoivo vallata. Lunta ja kylmyyttä riittää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no, oikeasti epätoivoiselta tuntuu ajoittain täälläkin. Yritän vain välillä väläyttää positiivistakin ajattelua.

   Poista
 3. Sveitsissä kuulemma jo kevätkukkaset kukkii ja joku pensaskin. Se hetki tuntuu olevan kaukana täällä Suomessa, kun katsoo ikkunasta ulos.

  Onkohan jossain Etelä-Amerikan eteläkärjessä sellainen paikka, jossa olisi myös lumiset talvet? Siellä olisi nyt siis syksy. Kesän voisi viettää Suomessa ja jättää sitten puutarhan talvilepoon. Voisi sitten siirtyä maapallon toiselle puolelle sen toisen puutarhan hoitoon. Näin olisi puutarhahommia ympäri vuoden. ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno ja reipas narsissinalku, toivotaan sen kestävän pienet pakkaset vielä. Ja puistossakin niin reipas penkki, että :D (Tai penkin selkänojan ylin lauta.)

  On tää ihan loputon talvi, sissus sentään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loputon on. Harrastukseni on nykyään käydä pari kertaa päivässä katsomassa viiden vuorokauden sääennuste. Joka kerta toivon, että edelliset ennustukset olisivat vaihtuneet punaisiin lukuihin. Mutta ei.

   Poista