tiistai 8. toukokuuta 2012

Joskus ehtii

Kun vähän valittaa jaksamattomuuttaan, niin heti lähtee sujumaan taas. Eilen sai ikuisuusprojekti ruusupuska hieman hoitoa ensimmäistä kertaa vähintää 7 vuoteen. Tänään työkaveri antoi pari maa-artisokan mukulaa, joten oli pakko tehdä yksi penkki valmiiksi. Ja eihän siinä nyt kauan mennytkään.
Pihalla alkaa olla jo vihreää sekä kukissa, hyötykasveissa, puissa rikkaruohoissa ja mehiläiset ovat päässeet jo töihin. Ja sisällä kasvatetut kasvit ovat päässeet ulkoilemaan, että tottuvat ulkoilmaan ennen ensi viikon juhlia. Niihin päiviin on pakko saada sisätiloihin vähän väljyyttä kasveista.

Puiden puhkeaminen on jännää aikaa. Joka vuosi tulee seurattua hevoskastanjoiden lehtien kehittymistä.

Ja jännättyä, onko juhlien aikaan toukokuussa tässä puussa jo kukat. Kun puu on kukassa, toivottavasti joku osaa kertoa sen nimen. Olen jo useamman kerran sen unohtanut.

Pihalla on kukkia kiinni kasveissa. Tai irti kasveista. Seurassani eilen oli ulkoilemassa 4,5v LegoNinjaGo-fani, joka selvästi luuli pikkunarsisseja taistelukavereiksi. Sai skillatkin jo kyytiä. Näihin leikkeihin ne voikukat ja muut rikkakasvit olisivat parempia.
Tämän sukulaiset, pienet keltaiset narsissit hieman varisivat jo pikku-Ninjan käsittelyssä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti