sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Äitienpäivä

Aurinkoinen päivä meni äitienpäivän kunniaksi mm. Launeen perhepuistossa Lahdessa. Vielä puuttui vedet linnan ympäriltä, eikä vesileikit olleet vielä alkaneet muutenkaan. Onneksi. Oli kuitenkin tuuli hieman viileä.Eikä varavaatteita mukana.

Kumman kesyjä oravia oli tuollakin. Lapset menivät ihan vierestä, eikä karkuun lähtenyt kuin vasta metrin päästä.

Tänään on myös kärrätty hiekkaa ja multaa ulkona. Ja piikkisiä pensaita taas pienennetty. Taimia on myös ulkoilutettu. Kyllä tämä karaiseminen alkaa käydä jo työstä.. Ruukkujen määrä ei nyt yhtään pienene. Tässä kuvassa osa sulassa sovussa sekaisin kaiken sälän kanssa. Ei onnistuisi kasvien kasvatus koko kasvukautta sisätiloissa. Tai sitten pitäisi olla oma viherhuone tai kaksi.

Pakko niitä on välillä jo pitää ulkona, ettei liikaa venähdä honteloiksi.

Lopuksi voikin toivottaa hyvää ja realistista äitienpäivää oheisen linkin kautta.
http://www.youtube.com/watch?v=oEFXj00Gou4


2 kommenttia:

  1. Mäkin olen vienyt kahtena päivänä tomaatteja kasvihuoneeseen ulkoilemaan. Pienempiä taimia olen jättänyt sinne kokeeksi yöksikin. Eivät menneet miksikään vaikka edellisyönä vesiastian pinta oli jäässä. Kyllä kasvihuoneen muovi vähän suojaa, vaikka ei siellä mitään lämmitystä olekaan.

    VastaaPoista
  2. Ulkona on viime aikoina tuullut aivan hurjasti. Tomaattini ovat avomaanlajia, mutta joku tuulensuoja niille pitäisi saada, etteivät sen vuoksi katkea.

    VastaaPoista