lauantai 5. huhtikuuta 2014

Vapaapäivänä

Ekat krookukset ovat vihdoin auki. Kauan kesti, mutta tässä erään yön -8 pakkasastetta sai lumikellonkin kuukahtamaan.

Kuvakulmasta riippuen, voi aina rajat osan pois. Tässä alempana näkyy, että lähellä krooksia on työmaa. Parin viikon kuluttua tulee kaivuri. Tämän takia on lähtenyt myös puita.


Ihan vähän jännitti, kun tämä puu katui meidän ja naapurin talon väliin. Kaikki meni hienosti. En kyllä enää halua uusia korkeita puita ihan lähelle taloa. Ne voivat kyllä tontilla olla, mutta ehkä pikkasen kauempana.Tässä alkaa ymmärtämään, mitä autotallin rakentaminen vaatii. Näinköhän tule itse pääsemään kunnolla puutarhatöihin ollenkaan. Kaikkea muuta siivottavaa tulee ihan koko ajan. Vapaapäivät varmaan ovat jatkossa "vapaapäiviä".

4 kommenttia:

 1. Kauniit krookukset! Onhan se rakennusaika aina sellaista, että pitää vaan malttaa elää rakentamisen tahdissa. Ja varmaan on vapaapäivinäkin jotain "puuhaa" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi osaan rakentamiseen liittyvstä ja siivouksista en edes puutu, mutta samalla tuntuvat räjähtävät lika ja tekeminen myös sisätiloissa, kun ulkoa sisälle rampataa työvaatteissa.

   Poista
 2. Oi ihania krookuksia! Onpa teillä ollut jännää tuon puun kanssa. Toivottavasti saatte autotallin nopsaan pystyyn ja pääset pihahommiin. Koita nyt kuitenkin lepäilläkin vähän vapaapäivinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Krookukset kyllä ovat suloisia. Niitä ihailen vähän väliä. Ajattelin kyllä sadepäivänä ottaa myös päiväunet. :)

   Poista