keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Puikot järjestykseen

Minä pidän neulomisesta. Kausiluontoisesti. Villasukkat ovat ne minun juttuni, joiden tekeminen on ajoittuu eniten juuri syksyyn. Kuten puutarhassa, olen myös neuloessa, hajamielinen. Hävitän puikkoja liian paljon. Varsinkin niitä ihanan kevyitä bambupuikkoja, etsin niitä sitten ympäriinsä. Onneksi serkkuni Elina on tehnyt kauniita puikkojen säilytyspusseja. Ostin itselleni tällaisen ja yllätyin positiivisesti, kuinka monille puikoille näissä onkaan tilaa. Minun kuosini on Pariisi, mutta nettisivuilla on muita kuoseja.


Näitä saa tilata Etsyn kautta Elinan sivuilta http://www.etsy.com/shop/PurpleCatDesigns . Ja tykätä voi myös facebookissa: https://www.facebook.com/PurpleCatDesigns .

Nyt voi kuljettaa puikkoja muuallakin kuin käsilaukussa. On erittäin epämiellyttävää tuikata sukkapuikko laukussa kynnen alle. Pikkuhiljaa alkaa pihahommat jäädä. Viikonlopuksi/alkuviikoksi tänne päin tulossa pari pakkasyötä, jos sääennustukset pitävät paikkansa.

3 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä säilytyspusseja serkkusi on tehnyt. Mun ei ole tullut kudottua pitkiin aikoihin mitään. Otin kyllä tallelle äidin tavaroista kudinpuikkoja, kun hän oli kova kutomaan sukkia ja lapasia pienille.

  Samanlaista keliä tännekin on luvattu, pian voi pakastaa. Se on sitten kesäkukkien menoa :c Ei tosiaan huvita tehdä pihalla mitään, pitäis varmaan niittääkin vielä kerran. On muuten keväällä raskasta haravoida.

  VastaaPoista
 2. Joko olet laittanut puikot heilumaan? Vai raaskitko niitä ollenkaan noin hienosta pussista pois ottaa!

  PS Blogissani Suvipiha on sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 3. Eija: parasta aikuisuudessa on se, että voi kutoa tai olla kutomatta. Ei enää tarvitse tehdä mitään tekstiilityön tunneille.

  Marietta: Vau, kiitos tunnustuksesta. Puikot heiluvat, tosin hitaasti, vasta yhdet sukat valmiina. Minulla on tapana ollut aloittaa syksyllä neulominen ja lopettaa joskus talvella. viime vuonna opettelin virkkaamaan uudestaan ja tein mm. kaulahuiveja varrasvirkkauksella.

  VastaaPoista