torstai 18. lokakuuta 2012

Kiirettä ja valon puutetta

Muistilistaan itselle:
Vaikka olisi mikä kukkasipuli-ale, niin yritä seuraavan kerran muistaa realiteetit.

Jos on kiireinen viikko töissä ja kotona ja pimeä tulee liian aikaisin, voi olla turha kuvitella saavansa sipuleita maahan siinä hötäkässä. Varsinkin, kun sataa aina silloin, jos olisi pieni hetki aikaa valoisaan aikaan. Sateella tuntuu unohtuvan tuo ulosmeneminen.

Jostain syystä viherpeukaloilta tilaamani liljan sipulit haisevat pahalle, vähän haisevat ja osa näyttääkin pitävän sisällään vihertäviä homepilkkuja. Mitenköhän niiden kanssa kannattaa menetellä? Onko pelastettavissa vai vain maahan odottamaan, että mitä tapahtuu. Vielä postissa on yksi paketti toisesta paikasta tulppaaneja.

Kiireisen viikon pelastus  ja ilahdutus ovat olleet myös Saaripalstalta tulleet siemenet. Mieli alkaa askarrella jo kevättä, vaikka onkin Lokakuu ja aika syksyistä ja turhan pimeää.

Postaukseen tuli myös kuvien puute, kun kuvata ei ehdi, siis valoisalla.

2 kommenttia:

  1. Ei se pieni home sipuleissa haittaa, ei ainakaan kukintaa ole estäny vaikka sitä on ollutki aina joskus. Varastoinnin aikana sitä vaan joskus tulee. Ellei sitten sipulit ole ihan höttöä, löllöjä, sitten tietenkään niistä ei tule mitään.
    Minä pudotin tänään siemenet viimein postiin. :) Sailalta sen ajatuksen "pihistinkin"...ja sain myös siemeniä häneltä perille pari päivää sitten.

    VastaaPoista
  2. Hyvä tietää, että sipulit voivat tuosta vielä kasvattaa kukkiakin. Kiva odottaa niitä sinunkin siemeniäsi. Ihana suunnitella jo kevättä.

    VastaaPoista