maanantai 30. heinäkuuta 2012

Loppukesän alkua

Viikonloppuna on tullut ajettua vähän sinne ja tänne ja koettu ainakin parilla eri paikkakunnalla ukkonen ja vesisade. Ja koettu hikiset ilmat. Onneksi autossa on ilmastointi ja voisi kai olla tahrattomampi tuulilasikin.


Sattumalta pihalla näkyy nyt myös vähän valkoista. Valkoinen marketista ostettu Dahlia  näyttää kukkiaan. Yhden Dahlian vahingossa katkaisin, kun yritin kotiloita poistaa siitä. Eli ihminen sai taas enemmän vahinkoa aikaiseksi kuin eläimet..

Myskimalvan laitoin vähän turhan varjoisaan paikkaan. Alkoi kuitenkin kukkia, mutta vasta kuvan ottamisen jälkeen huomasin, että elämänlanka rakentaa tätäkin pitkin kiipeilypuutaan. Kyllä tuo elämänlangan nimen voisi vaihtaa vaikka tappajalangaksi.

Valkoista ja vaalea on helpompi kuvata, kun ei aurinko paahda ihan suoraan päin.

Uusia taimia on vaihteeksi hommattu ihan taimimyymälästä. En olekaan kaupasta ostanut heinäkuussa perennoja, ennen tätä. Onkohan minusta tullut itara vain ei, mutta huomaan ostavani mieluitan vain yhden taimen kerrallaan, kun voi olla vaarassa, että taimet eivät viihdykään. Pari taimea on nimittäin ollut kai väärässä paikassa tai väärällä hoidolla ja kasvu ei näyttänytkään enää kovin hyvältä ja kasvua ei tullutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti