keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Toivesarja

Aku Ankan nro 38, vuonna 2014 (tänään ilmestyneessä) on toivesarja vuodelta 1958, sivulla 15. Aku Ankka vähän höyrähtää kasveihin. Vuosikymmeniä välissä ja tarina kuulostaa tutulta. Kuvaa voi klikata suuremmaksi.


Nauratti aika lailla. Tosin myös vähän pelotti, että mitä tulee käymään harrastuksen takia. Tätä ennen ehdin jo manailla, että eilen pihalta napatut kuvat olivat niin epäedullisia ja huonolaatuisia, että niitä ei viitsi ehkä itselläänkään säilyttää, saati näyttää kenellekään. Ehkä tämä sarjakuva asetti taas oikeisiin mittasuhteisiin asiat. Ei aina tarvitsisi mennä äärimmäisyyksiin.

4 kommenttia:

 1. Heh, vai on sudenpentujen leiripatakin on menossa siellä! Minäkin kävin tänään viimeisillä pennosilla ruokakaupassa Lidlissä, ja siellä kassan vieressä oli kukkasipuleita... no niin. Niitä varmaan sitten syön ensi viikon?! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarina oli aika hupaisa, mutta karuudessaan myös taisi olla totuuden siemen mukana. Toivottavasti et sentään kukkasipuleita joudu itsellesi ruoaksi valmistamaan. Voisi olla aika pahaa ruokaa. On tosi vaikea vastustaa kasvien ostamista myös silloin, kun rahaa ei oikeastaan kasveihin olisi.

   Poista
 2. Hih, kasveja voi laittaa melkein minne vain ja joskus siitä on kohtuus kaukana:) no kunhan huomioi muutkin pihaa käyttävät...

  VastaaPoista