sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Puoli vuotta

Puoli vuotta eteen- tai taaksepäin. Silloin on toukokuu. Tänään viimein sain laitettua loput 40kpl tulppaanisipulia maahan. Laiskuus vain meinasi iskeä, mutta tulevan toukokuun takia pitää nähdä vaivaa. Edellinen muistilappu aikaisemmin istutetuista oli kadonnut, joten yritin vielä laittaa ylös sen, mitä muistin. Ihan varmasti tulee taas joku ylläri keväällä, kun muistiinpanot häviää välillä. Toivottavasti olisi sitten postiivinen yllätys.

En ole varma, mitä kukkia kaipaan eniten keväästä. VuokkojaVai tulppaanejaVai ylipäätään vaan sitä lupausta, että ruskea jää ja vihreä tulee.


Se muutos oli valtava viime keväänä, juuri toukokuussa. Tänäkin vuonna laitoin eniten uusia tulppaaneja maahan. Toivon, että suurin osa muista kasveista ilahduttaa joka vuosi, kun tulppaanit taitavat olla ailahtelevampia. Kyllä tästä marraskuun pimeydestä selvitään.

6 kommenttia:

 1. Kaunista! Niin vuokot kuin tulpaanitkin ovat ihania ja tuo Valo, sitä minä ainakin kaipaan eniten nyt. Kyllä tästä pimeydestä selvitään, kun edes vähän joskus paistaa aurinko, kuten tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Marraskuinenkin valo on ihanaa, jos sitä vaan löytyy aina silloin tällöin.

   Poista
 2. Kevään kukista, niinkuin muistakin on niin hankala valita sitä ihaninta. Kaikki vaaleanvihreäkin on silloin niin kaunista:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kevään vaaleanvihreä onkin ihana väri, ei siis ihme, että se tuossa blogissa lukee. ;)

   Poista
 3. Olimme melkein yhtäaikaa liikkeellä :) Sain laitettua sipulit maahan joulukuun ekalla viikolla. Lumisateessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tulppaanin voi kairata vaikka jäiseen maahan. Toivottavasti kukaan ei vain syö niitä tulppaaneja talven aikana.

   Poista