maanantai 25. helmikuuta 2013

Taapero arpoo

Tämä blogi täyttää vuoden viikon kuluttua. Alun perin en tiennyt, että onko blogilla elinvoimaa edes kesän loppuun. Kummasti koko talvikin on jotain tullut kirjoiteltua, vaikka välillä on jutut, kuvat ja vitsit olleet vähissä. Tämän merkkipäivän kunniaksi arvon yhden Susannan työhuoneen turkoosin aamukahvi- nimisen bambutiskirätin. 

Kommentoimalla pääsee osallistumaan vauvasta taaperoksi kasvavan blogin yksivuotisarvontaan. Jos sinulla ei ole blogia, jätä jokin yhteystieto tms, jotta sinuun saa yhteyden, jos arpaonni kohtaa. 

Kuva ja teksti lainattu Susannan työhuoneen sivuilta. 


turkoosi
Susannan Työhuoneen kestävä ja pestävä bambuinen keittiöriepu on kotimaista käsityötä. Se ei ala haista kovassakaan käytössä. Pehmoinen bambutiskirätti on paitsi kaunis katsella, myös imee nestettä erittäin hyvin sekä kuivana että kosteana.

Koska työ ylläoleva arvonta"palkinto" ei liity puutarhaan mitenkään, niin ylläribonuksena on jotain pientä puutarhaan liittyvää.

Yksivuotias on vielä aika pieni, on pienet palkinnotkin. ;)

Arvonta suoritetaan maanantaina 4.3. Kello 18.00 mennessä tulleet kommentit kyseisenä päivänä ovat mukana arvonnassa. Arvonnan suorittaa joku apulainen meiltä kotoa.

Kiitos teille kaikille kommentoijille ja teille, jotka ette ole kommentoineet, mutta olette muuten vain lukeneet. Moni oman bloginsa pitäjä on antanut arvokkaita vinkkejä sekä kirjallisesti että kuvien kautta. Myös kaikki ne muut asiat kunkin omista kiinnostuksista sekä piha/kasvi/puutarhailuista ovat erittäin kivoja lukea. Blogimaailma vaan paranee, mitä enemmän perehtyy.

Toivottavasti nyt pääsee kommentoimaan ilman mitään hankaluuksia.


(Arvontapalkinnot eivät ole sponsoroituja.)

11 kommenttia:

 1. Olen silloin tällöin seurannut Susannan työhuonetta. Mukava blogi. Onnea vuoden etapista. Mulla on vasta reilut puoli vuotta takana...

  VastaaPoista
 2. Onnea vuodesta blogimaailmassa. Hei osallistun ilman muuta arvontaan. Mullakin tulee maaliskuussa vuosi täyteen, joten olen miettinyt arvontaa ja mitä laittaisin palkinnoksi. Katsotaan sitten maaliskuussa.

  VastaaPoista
 3. Hei, arvonnassa mukana!
  Aloitin bloggailun 2010, enkä ole saanut vielä arvontaa aikaiseksi... Puutarhablogit kiinnostaa aina!
  Mukavia helmikuun aurinkopäiviä sinulle!

  VastaaPoista
 4. Onnea yksivuotiaalle, hyvin on bloggailusi jo vakiintunut ja mukava on juttujasi lukea. Kiva, että olet osa suurta, samalla aaltopituudella luovivaa puutarhayhteisöä.

  Anna palaa siis vaan toinenkin vuosi ilman sen suurempia epäilyjä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos onnentoivotuksista ja aurinkotoivotuksista! Kiva, että olette mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 6. Onnitteluita 1 vuotiaalle!!! Mukana ihanassa arvonnassasi!!

  VastaaPoista
 7. Onnea yksivuotiaalle ja kiitos kivasta blogista. Meilläkin on oma blogi, alle yksi vuotias :D.
  Mielelläni olen mukana arvonnassasi.

  VastaaPoista
 8. Kiitos onnitteluista ja toivotuksista!

  VastaaPoista
 9. Tottahan sitä pitää osallistua arvontaankin. Ja onnea blogillesi, toivottelen pitkää ikää! :) Kiva on aina käydä lukemassa, vaikka en joka kerta kommentoikaan.

  VastaaPoista
 10. Kiitos arvontaan osallistujista! Arvotaan, kunhan kuume antaa vähän väljyyttä.

  VastaaPoista