sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Helmikuussa ikkunasta näkyy..luntaIkkunasta on räpsästy haastekuvia jo muutamia, vielä olisi matkaa kesään ja kevääseen. Aika monta lumikuvaa on tullut. Tänään lunta tuli lisääkin. Toivottavasti ei olisi enää kuin yksi lumikuva ennen mutakuvia.


Talvipäivänä väriläiskät ei oikein löydy ihan luonnosta. Laskiaisena onneksi väriä löytyy mäestä.


Lumi on kaunista. Ei voi muuta sanoa. Viherkaipuu on kuitenkin jo olemassa. Olen parin viime kuukauden aikana katsellut monista blogeista kevätkukka-kuvia ihan urakalla. Tässä vaiheessa helmikuuta ei tarvitse enää olla kovin kukkaisiakaan kuvia kesältä, kun ne näyttävät ihanilta.


Kiitos Savea ja Papuja tästä upeasta tunnustuksesta.

Tunnustukseen kuuluu, että tunnustuksen antaja linkitetään omaan blogiin. Tunnustus tulisi jakaa viidelle uudelle blogituttavuudelle ja toivoa, että he jakavat tunnustuksen eteenpäin.

Minulle suhteellisen uusia blogituttavuuksia ovat:

Näille menee tunnustus, jonka voisi laittaa kyllä monille muillekin. Joitakin kivoja blogeja olen lukenut jo kauemminkin ja joitakin taas välillä löydä ja kadotan saman tien. 

5 kommenttia:

 1. Onnea – ja kiitos! Otan tunnustuksen mukaani ja laitan sen eetteriin seuraavassa postauksessa.

  Minäkin katselisin nyt jo paljon mieluummin niitä muta- kuin lumikuvia :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnustuksesta :)
  Mulla on ollut vähän hiljaiseloa blogin suhteen mutta kun tuo aurinko vähän suostuisi saapua herättelemään niin eiköhän multasormia ala kutkutella.
  Hyvää ystävänpäivää !

  VastaaPoista