lauantai 28. kesäkuuta 2014

Huomista odotellessa

Huomenna lähden vieraaksi Avoimiin puutarhoihin, kuten kahtena edellisenäkin vuonna. Kameraan ostettu toinen akku. Akut ladattu. Eväät ja tankkaus jäävät vielä huomiseen, mutta sitten olen valmis. Kenkiä ja vaatteita pitää ottaa monia mukaan, sillä sääkartat näyttävät vaihtelevaa säätä ja reittini menee kuitenkin useampien kuntien läpi. Päivää odotan innolla. Reittiä on laskettu useaan otteeseen ja olen todennut, että enemmin vähemmän, että ehtii isommissa pihoissa oikeasti ollakin. Tekisi niin mieli käydä useissa eri pihoissa, nyt todennäköisesti ehdin neljään, pari paikkaa on varalla. Alkuperäisessä suunnitelmassa oli kahdeksan pihaa, ajokilometrejä reippaasti yli 100, joten pakko oli aloittaa rajaamaan. Harmittaa, ettei joka pihaan reitin varrelakaan ehdi. Neljä pihaa on kuitenkin jo paljon.

Tänään tuntui jo melkein kesälämmöiltä. Ihanaa. Pienet ötökätkin alkavat heräillä kohmeestaan. Tätä erikoisen näköistä otusta en tunnistanut. Oli arovuokossa.


Montaa leppäkerttua en ole tässä pihassa nähnytkään. Onneksi sentään nyt. Tämän tarkempaan makrokuvailuun ei minun kamerallani pääse.


Toivottavasti huomenna on kaunis päivä. Jos ei ole, niin autossa on kumppari, sadetakki, sateenvarjo, villasukkia. Jos taas on kaunis päivä, löytyy sandaalit ja t-paitaa. Ihan kuin lähtisi eräretkelle, eikä pari tunnin autoajelulle puutarhoihin.

8 kommenttia:

 1. Hyvältä kuulostaa suunnitelmasa huomiseksi ja autoonhan mahtuu monenmoista tarviketta mukaan. Toivottavasti tarvitset aurinkolaseja;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti aurinkolaseille on käyttöä. Tällä hetkellä ensimmäiseksi pakattu sadevarusteet.

   Poista
 2. Kunnon suunnitelmat sinulla! Paljon sitä kuitenkin ehtii yhdessä päivässä. Mukavaa päivää sinulle. Aloin jo vähän itsekin miettiä että ehkäpä minäkin.. Saas nähdä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on minusta aika hieno päivä. Niin moni avaa pihansa vierailijoille.

   Poista
 3. Täälläpäin sataa, joten senkin puolesta avoimet puutarhat jää väliin. Innolla odotan kuitenkin reportaasiasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitetaan raporttia, kun saan kaiken jotenkin käsiteltyä. Osa kuvista on aika onnettomia. Sateenvarjon suojissa kuvaaminen ei takaa vakaata kättä. Ihana päivä, sateineen.

   Poista
 4. Tulinkin sulle vierailulle tänne blogiin katsomaan viimeisimpiä postauksiasi. Kiitos tämänpäiväisestä ;) Oli kiva nähdä, mutta ilma olisi tosin saanut enemmän muistuttaa morsianta. Kauniina avointen ovien päivänä on ollut enemmän oleskelua ja ajanviettoa, kun kaikki ovat viihtyneet kauan ;) btw tuo vuokkosi taitaa olla Kanadanvuokko. Ne kukkivat nyt, arovuokko keväällä toukokuussa ja on isompikukkainen, eikä yleensä tee montaa kukkaa samaan varteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailumahdollisuudesta! Aivan sanattomaksi veti pihanne tai oikeastaan puistonne. Tai no, minä en usein kyllä jää sanattomaksi. Mutta en oikein keksi oikeaita ylistyssanoja.
   Kiitos tiedosta, että on Kanadan vuokko. On anopilta saatu ja anoppi taas saanut jostain.

   Poista