keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Lyhyesti

Kun helteellä lähtee töihin ilmastoituun toimistoon ja unohtuu ottaa varavaatteita mukaan, niin seurauksena voi olla kesäflunssa. Niin kuin nyt minulla. Pää tukossa, ei jaksa oikein mitään.

Kärhö Aljunska aloitti kukinnan. Tämä ostettu ja istutettu viime kesäkuussa tuuheana jo valmiiksi. Viime vuonna jotenkin vähän tähän petyin. Nyt jo pidän tästä. Taustalla alhalla punaiset tähtiputket toistavat väriä.


Lisää kärhöjä ostettu tänä vuonna. Niiden hoito ei ehkä ole ollut parhainta. Nopealla vilkaisulla ei muissa ole vielä nuppuja, tai ei toissapäivänä näkynyt. Katsotaan tuleeko myöhemmin, vai onko niiden aika vasta ensi vuonna.

Mieli palaisi taas kiertämään puutarhamyymälöitä. On yhden penkin uudistaminen mielessä, koska olen sen penkin kosteat kasvuolosuhteet tajunnut vasta kokemuksen (sen vanhan kunnon kantapään) kautta. Vihdoin sain vision, mutta flunssa päättikin, että toteutukset jäävät toiseen kertaan. Onhan tässä kuitenkin aikaa.


6 kommenttia:

 1. Ai että tuo kärhö on ihana, minä en ole vielä löytänyt omaa.
  Pikaista paranemista kesäflunssastasi!

  VastaaPoista
 2. Ihana kärhö. Pikaista paranemista.

  VastaaPoista
 3. Todella hieno tuo Aljonuska! Taitavat olla aika hitaita kukkimaan kärhöt, minulla vähän samanlaista odottelua. Ihana lukea, että halajat myös taimistolle! Jos asuttaisiin vähän lähemmin niin lähdetäisiin yhdessä, minulla myös kaamea polte sinne :) Kovasti paranemisia sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista! Luulen, että joudun odottelemaan monen muunkin kasvin kanssa, opettaa kärsivällisyyttä.

   Poista