sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Kohti valoa

Eilisen talvipäivän seisauksen kunniaksi rakensin ihan ekan piparitaloni ikinä. Ei tullut lempiharrastustani. Mielummin teen sytykeruusuja tai villasukkia.


Valoa ja kevättä on ihana odottaa. Ja nyt tänä vuonna, odotus on ollut viime vuotta helpompaa. Täällä meillä päin on nimittäin ollut jopa aurinkoisia päiviä, viime joulukuussa ei juuri aurinkoa näkynyt. Pystyy paremmin nauttimaan siitä hetkestä ja vuodenajasta, joka on parhaillaan menossa.

Puoli vuotta sitten juhannuksena retkeilimme lammen rannalla.Värit ovat vähän erilaiset kuin tänään.Mukavaa valon odotusta! Ja hauskaa joulua niiille, jotka sitä odottavat!
14 kommenttia:

 1. Totta, tämä talvi on mennyt helpommin kuin viime vuonna. Ehkä, koska oli pitkä ja lämmin syksy ja sitä aurinkoakin näkee sateitten välillä..

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo valo näyttää niiin hienolta. Pitääkin alkaa katsella viime kesän kuvia, kunhan tässä saa joulun valmiiksi :))
  On tosi hieno piparitalo.

  VastaaPoista
 3. Ajatella, että valoa kohti jo mennään. Ihanaa! Onnistuit hyvin tuon piparkakkutalon kanssa. Varsinkin, kun uskalsit heti yrittää ei niin perinteistä mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli eka talomalli, johon tuli rakennuspiirrustukset eteen ihan kuin vahingossa. Esikuva täällä: http://susannantyohuone.blogspot.fi/2013/12/terveisia-stromsohon.html

   Poista
 4. Valoa tosiaan jo kaivataankin, ainakin heti joulun jälkeen;)

  VastaaPoista
 5. Ei voi olla ensimmäinen piparkakkutalosi - se on niin hieno, ainakin olet salaa harjoitellut. Mukavaa pyhien aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvät rakennuspiirrustukset. Mutta luin vinkkejä lisää, vasta rakentamisen jälkeen. Mukavia pyhiä sinnekin!

   Poista
 6. Aivan ihana talo :-D tunnelmallista joulua sulle :-)

  VastaaPoista