sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ihana aurinko

Muuten alkuvuosi oli niin älyttömän pilvinen, että aurinkoiset ilmat tuntuvat nyt aivan juhlalta. Joillakin on ollut jo sinivuokkohavaintoja, joten menin varovasti etsimään seinänviereltä sinivuokkojen lehtien seasta nuppuja. Ja kumma kyllä, löysin pari pientä naamioitunutta nuppua. Oman kameran makro ei oikein riitä, mutta kyllä noista nupuista ilahduin kovasti.Ja päivän pakollinen lumikellokuva. Lumet eivät nyt ehdi sulaa kovin nopeasti. Öisin on pakkasta -5- (-10) välillä, joten hanki pysyy lujana.Lumikellot eivät ole pakkasta pelästyneet, vaan joka päivä ovat vähän enemmän auki tai vähän enemmän kasvaneet. Muutokset ovat ehkä milleissä, mutta ilahduttavat.

Aurinkoinen ilma innoitti grillaamaan pihalla makkaraa. Ja pitkästä aikaa myös jälkkäriksi maailman helpoin kuumennettu jälkiruoka. Suklaabanaanit.


Tällä viikonlopulla jaksaa taas seuraavan työviikon.

6 kommenttia:

 1. Nam, suklaabanaanit kuulostaa kyllä aivan mahtavalta! Kyllä nuo kevään ensimmäiset pienet kurkkivat kukkaset ovat vaan aina yhtä ihmeellinen asia!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä vaiheessa vuotta yksikin kukka ilahduttaa aivan hurjasti. Suklaabanaanit ovat helppoja. VIilto banaaniin, pari palaa suklaata viiltoon ja sitten lämpimään grilliin. Kun banaani kuplii ja suklaa on sulanut, lusikka käteen ja ääntä kohti. Sen verran makeaa, että pari palaa suklaata on tarpeeksi.

   Poista
 2. Oho! Grillikausi avattu! Ihania nuppuja siellä ja täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Grillikausi avattu. Saa vain nähdä, että milloin jatketaan..

   Poista
 3. Oi, tuopa olikin unohdettu herkku;)

  VastaaPoista