perjantai 20. maaliskuuta 2015

Hidasta postausta

Jossain vaiheessa viikon aikana lumikellot vihdoin avautuivat. Ja muistin myös kuvata nämä ihanat.Nyt ne taas ovat supummassa, eivät pidä kylmenevistä säistä. Lumikellot pysyvät yhä lähes ainoana piharaportoinnin aiheena, vaikka hivenen enemmän on maata näkyvissä. Hivenen enemmän on näkyvissä muiden aikaisten sipulikukkien piippoja. Hivenen enemmän on myös alkaa lumen alta näkyä muiden kasvien jämiä tai alkuja tai jopa jotain, joka pysyy vihreänä talvenkin läpi. Viikko vei kyllä taas mehut, joten mitään ei jaksa kuvata, eikä edes pienennellä kuvia. Joten jos saisi vähän unta taas kaaliin, niin voi herätä huomenna pakkaspäivään.

Myös kaikki luonnonilmiöt tällä viikolla menneet vähän ohi, vaikka yritin tihrustaa pihalla revontulia. En nähnyt. Olin töissä auringonpimennyksen aikana, ehdin vain huomata ulkona vähän erikoisen värisen taivaan. Täytyy sitten yhä kulkea naama maassa, jotta ehtii huomata näitä luonnon ihmeitä.

10 kommenttia:

 1. Voih, niin kateellisena katselen täällä eri blogeista noita kevään kukkijoita, ei vaan meillä vielä! Lumikellot on todella kauniita kukkia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikellojen lisäksi ei juuri muuta tapahdu meidänkään pihalla.

   Poista
 2. Aika supussa ollaan täälläkin, aina viikko välillä kuin huppu päässä. Tänään sattui ihmeeksikin olemaan aurinkoinen vapaapäivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla vaihtelee kovasti. Joskus on pirteämpi. Kestän huonosti huonommin nukuttuja öitä.

   Poista
 3. Ihania lumikelloja. Toivottavasti sait nukuttua hyvin ja kevät etenee teillä pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumikellot ovat ihania. Nyt on vaihteeksi lunta taas satanut.

   Poista
 4. Joo, ei paljon viikolla ehdi eikä perjantaina jaksa...

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Ne on ihania ja niitä voi nyt ihailla paljon, kun ei ole kilpailijoita.

   Poista