torstai 15. toukokuuta 2014

Mainostauko

Muutama mainos tähän väliin.

Avoimet puutarhat ovat tänä vuonna su 29.6. Avoimista puutarhoista löytyy tietoa esim. heidän omilta nettisivuiltaan, jonne avautuu linkki, kun klikkaa tuon lauseen ensimmäisiä kahta sanaa. Olen itse menossa taas puutarhoja katsomaan. Päivässä ehtii paljon, kun tekee ajoissa reittisuunnitelman ja varaa myös syötävää mukaan. Olen kahtena vuonna käynyt muiden pihoissa ja olen pitänyt kovasti tapahtumasta. Kiitos kaikille oman pihansa avoimeksi laittaville.Kuva viime vuotisesta käynnistä Villissä pihassa, jossa oli elokuussa hienoja kärhöjä kukassa.

Käsityökortteli on jo käynyt Jyväskylässä. Vielä Tampere, Seinäjoki ja Helsinki on vuorossa. Lisää tietoja Käsityökorttelin sivuilta. Kun haluaa oikeasti kotimaista käsityötä, kannattaa tutustua yrittäjiin, vaikka paikalle ei pääsisikään.

Ja sitten on tietysti vielä toukokuussa Siivouspäivä. Silloin nousee ympäri Suomen kirppiksiä sinne ja tänne. Siivouspäivän linkistä voi lähteä etsimään oman alueensa kirppiksiä. Jos kirppikset ovat omakotitaloalueilla tai kasvien kasvattajilla, on mahdollisuus ostaa myös jakotaimia. Itse olen niin pari kertaa tehnyt.

Mainokset ovat täysin omasta vapaasta tahdosta, ilman taloudellista hyötyä (tiedoksi verottajalle). On paljon muitakin hienoja tapahtumia olemassa, mutta näitä haluan nyt mainostaa muun lomassa.

Tulee aika kiireiset pari päivää. Meillä tehdään juhlavalmisteluja. Tänäkin vuonna kevät kuitenkin etenee aikataulussaan ja pihan marjatuomipihlajat (?) valmistautuvat pian kukintaa. Kukinta ei ehtinytkään mennä ohi, kuten huhtikuussa luulin.


Pian juhlitaan. Sitä ennen huhkitaan.

2 kommenttia:

  1. Kivoja tapahtumia. Me aiomme osallistua jälleen noihin Avoimiin. Viime vuonna se oli onnistunut tapahtuma.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joku vuosi olisi hauska nähdä livenä teidänkin piha. Tänä vuonna vaan reitti kulkee vähän toiseen suuntaan. Lappeenrannassa käydään aika usein tai ohi ajetaan usein.

      Poista