torstai 24. heinäkuuta 2014

Hiki sateella

Lämpimänä päivänä odotin niin kovasti sadetta. Flunnsaisena ei jaksaisi mitään itse kastella. Sateen tullessa menin terassille paahtavaan auringonpaisteeseen.Todetakseni, että sade oli ehkä vähän liioittelua. Jos neljäsosamilli tuli vettä, niin se ei juuri kastele, muuta kuin näennäisesti ruusumalvan terälehtiä.


Tämän päivänliljan ostin pari vuotta sitten, koska ihastuin tämän oranssin ja ruskean ja keltaisen värivaihteluihin. On tarpeeksi kirkas erottuakseen myös kirkkaassa valossa. Ei tätä ennen ollut kukkinut, olin jo sitä siirtämässä keväällä, mutta unohdin. Uhkailu auttaa kukkimaan. Mutta ei auta muistamaan tämän nimeä, vaikka selailin muistiinpanojakin.


Meillä on tänään tehty betonitöitä. Ei millään yhden pussin tekniikalla.Kunnon satsilla. Onneksi lapset olivat tuona  hetkenä ystävillään ja minä yritin lepäillä. Ja mies puuhaili..

Oikeasti tuo auto tilattiin kyllä autotallin lattiaa varten.


Ja ylijäämät piti kaataa johonkin. Saan ehkä pari betonista kukkaruukkua. Ja jotain muutakin.

Huomenna ehkä kokeilen töihin menoa. Pitää pakata mukaan vähintää kaulahuivi ja villasukat, veto nimittäi saa vielä nenän vuotamaan. Ilmastointi on minulle näköjään petollista helteellä.

2 kommenttia: