torstai 31. heinäkuuta 2014

Heinäkuun loppu

Hellettä, vähäisiä sateita, laiskotusta. Heinäkuun loppuun ei paljon puutarharehkimistä kuulu. Jo pelkkä tomaattien kastelu on käynyt työstä.

Lilja Pearl Lorraine on kasvanut korkeammaksi kuin uskoinkaan. Harmi vain, ettei ole suosikkini. Tämä kaupattiin vaaleanpunaisena. Eipä tuo väri minusta ole missään olosuhteissa vaaleanpunainen (kuva vähän vääristää). Enemmin jotain persikkaista. Ja persikka on värinä sellainen, mistä en pidä. Ruskea on eri, selkeä oranssi on eri. Ja oranssin ruskea on upea, mutta tämä.. En vain syty. Nyt sitten mietin, että mitä ihmettä näillä teen. Taidan keksiä jonkun penkin inhokeille, jossa saavat rauhassa olla.


Onneksi on paljon kasveja, joita näkee muilla ja sen jälkeen voi ryhtyä himoitsemaan. Suunnitelmat alkavat karkaamaan jotenkin jo syksyn sipuliostoksiin. Hups.

Mukavaa elokuun alkua!

6 kommenttia:

 1. Ne on jo karannu. ;) Mulle kelpais.. Sekin on hyvä idea että laittaa jonnekin sivuun kukkia jotka eivät ehkä juuri sillä hetkellä ehkä tunnu hyviltä. Sitten ne taas voi sieltä joskus kaivaa esiin jospa ne vaikka johonkin sopisivat. Mukavaa elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että pitää vähän uudelleenjärjestellä.

   Poista
 2. Minusta tuo lilja on kaunis! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On se toisaalta kauniskin, värissä vain ei ehkä sitä, mitä luvattiin.

   Poista
 3. Minä olen vuosien kuluessa antanut pois niitä kasveja joista en pidä, ja joku toinen on niistä ilahtunut;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin varmaan jossain vaiheessa annan poiskin. Vielä on tilaa säilyttää.

   Poista