sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Pikkuisia

Eilen kotiin tuli pikkuisia narsisseja. Toistaiseksi ihan sisälle.

Ja ostin pari ihan pienen pientä keijunmekon alkua ihan vahingossa. Ekat ikkunalaudalla. Ensi viikolla tulee viereen muitakin ruukkuja.
Todennnäköisyys, että keijunmekot ovat hengissä vielä kesällä onkin toinen juttu. Pitää katsoa miten käy. Tämä blogi on ihan mainio paikka pitää itselleen pientä muistikirjaa. Ja ehkä saan seurattua ja valokuvattuakin kasvua. Jos vähän oppisin siten tunnistamaan kasvejakin.

Koko illan mietin riippapajua, joku sen ajatuksen ihan tartutti päähäni, ja sopisi kyllä hyvin tähän pihaankin. En vielä keksinyt, mihin sellaisen laittaisin, vaikka tilaa sille olisikin. Ehkä sekin jää hautumaan, kunhan tuota pihaa taas hahmotan paremmin lumikerroksen alta. Kunnon kuvia pihasta ei näytä viime vuodelta olevan ja sitä ennen on taas tapahtunut puiden ja muiden kasvien karsimisia ja kasvamisia.

3 kommenttia:

 1. Hyvä, hyvä ;) Minä lähden tänään ostamaan sen Riippapajun - tai Raidan. Niitä oli molempia Plantagenissa. Ensin ruukkuun kuistille, siitä sitten maahan kun maa sulaa. Viihtyy kosteassa, mutta paju nyt kasvaa varmaan melkein missä vain. sietää leikkausta. Ja on pääsiäisenä nätti pajunkissahupussa :)

  VastaaPoista
 2. ..Ja nyt on Riipparaita ostettu! Käskettiin pitää vielä pakkasilla sisällä. Täytyy karaista se ensin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään mittailin pihan puita vähän sillä silmällä, että mihin mahtuisi yksi Riippapaju. Osa pensaista on aika leveitä loppukesällä ja pari puuta on saanut kaatotuomion (minulta), joten niiden läheisyydessä tai siis kaatosuuntaan ei mitään kannata vielä laittaa. Tuo puunkaato pihalla on aikaisemminkin vähän vienyt muutakin mukanaan. Laitan kuitenkin tuon tulevaa ajatellen mieleeni.

   Poista