sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Tammikuun ikkunahaastekuva ja kulttuuria

Kamera ei juuri ulkona laula. Eilen näppäsin nopeasti kuvan tammikuisesta pihanäkymästä aamupäivän aikana, jolloin valon määrä ei vielä ollut kovin suuri.


Eilen alkoi tämän vuoden kulttuurisaldo karttua, vielä erittäin loistavalla esityksellä. Fiiliksissä olen vieläkin. Kulttuurin  ystäville voin lämpimästi suositella suomalaista Pekingin Oopperaa. Oli komediaa ja tragediaa, laulua ja vauhtia, akrobatiaa ja tarkkoja ajoituksia. Tässä linkki, vielä ehtii: Kanneltaloon, Vartija: Arjen sankari.

4 kommenttia:

 1. Tuo Pekingin ooppera vaikutti kyllä lehti jutunkin perusteella kiinnostavalta.

  Oletko huomannut, että Uudenkaupungin kukkamessut on heittänyt puutarhablogin kirjoittajille haasteen? Kukka-aarteen esittelystä saa myös hyvin mukavaa kirjoitettavaa omaan blogiin. Linkki haasteeseen:
  http://www.kukkamessut.blogspot.fi/2012/12/tammikuun-blogihaaste-puutarhani-aarre.html

  VastaaPoista
 2. Savea ja Papua: Olen kovin innoissani tästä kulttuurin lajista. Eräs erittäin tärkeä ja läheinen sukulaiseni oli ja on lavalla tuossa esityksessä.

  En ole tuota linkkiä paremmin katsonut, näin sen blogissasi, mutta en sillä hetkellä muistanut asiaan paneutua ja sitten sen unohdin. Kiitos muistutuksesta.

  VastaaPoista
 3. Blogissani olisi sinulle puutarha-aiheinen haaste :)

  VastaaPoista