keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Aamun Valo

Helmikuun toisena päivänä nimipäiväänsä viettää Aamu. Helmikuun kolmantena päivänä nimipäiväänsä viettää Valo. Ja jos hyvä tuuri käy, meidän leveysasteilla näkee helmikuun toisena tai kolmantena päivänä töihin mennessä Aamulla pienen Valon kajastuksen. (Tosin riippuen hyvin paljon sääolosuhteista, mutta en puutu nyt siihen.)

Aamun Valon läheisyydestä ja tiistain ihanasta säästä riemastuneena kannoin tänään koko päivän laukussani kameraa. Jotta saisin ihanan helmikuisen sään tallennettua kuviin. En kuitenkaan muistaakseni havainnoinut ihanaa helmikuista säätä, sillä päivä meni taas sellaista puolijuoksua eteenpäin, että ei paljon pysähdelty kuvailemaan tai ainakaan painamaan säätä mieleen. Ainakaan päivänvalossa. Mustia kuvia tuskin kukaan haluaa nähdä, joten kaivoin pari kuvaa Valosta. Joskus se Valo kyllä voi olla myös Illan Valo. Kuten kuvassa toukokuussa.


Tai keskikesän valo, joka tulee ja heijastaa ja on joka paikassa. Ja se Valon tunne mielessä ja sisällään, minkä kokee katsoessaan jotain itselle Tärkeää.


Tai se Valo, joka suodattuessaan saa värit loistamaan.


Voi Valo, kyllä sinua onkin kaivattu! Tervetuloa taas maisemiin.

20 kommenttia:

 1. Tervetuloa valo! Ihana kun voi lähteä aamulla valoisalla ja palata valoisalla takaisin kotiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ihmeellistä, kun voi tulla valoisalla kotiin. Sitä arvostaa hetken taas todella paljon.

   Poista
 2. Ihana Valo! Täällä sumuisessa saaristossa ei Valoa hirveästi tapaa, mutta lauha sää on muuten vain ihanaa. Pitäisi tosin ottaa yksiä Valo-kuvia tämän viikon aikana, eikä yhdellekään päivälle ole luvassa aurinkoa.
  Ihanat kuvat. Voi Valo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ValoKuvien ottaminen on joskus haastavaa. Toivottavasti teilläkin pilkahtaisi Valo edes hetken lauhalla säällä.

   Valoa on kaivattu!

   Poista
 3. Samaa mieltä, tervetuloa valo ja sen mukana kevät. Valoa kaivataan, siitä saa energiaa. - Hyvää alkanutta helmikuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Valo on tärkeää ja tuo tosiaan energiaa.

   Poista
 4. Valon lisäännyttyä tuntuu, että ollaan voitettu pahin aika ja kevään odotus pääsee valloilleen. Mukavaa helmikuun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin! Mukavaa helmikuuta. Jotenkin tässä on pienen juhlan tuntua. Seuraava vähän suuremman juhlan tuntua on kevätpäiväntasauksen aikana.

   Poista
 5. Juu, valoa täälläkin kaipaillaan. Tosin pitäisi suojat havut ennen kirkasta valoa. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Havujen suojaus on tosiaan hyvä tehdä ennen vahinkoja. Valo onneksi lisääntyy jo selvästi.

   Poista
 6. Kiva, kun poikkesit minun blogiini, niin löysin myös tänne. Mukava lueskella samalla vyöhykkeellä sijaitsevaa blogia.

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin mukavaa viikonloppua! Kiva, kun tänne löysit. Tapasin kesällä siskosi, sen vuoksi joskus käväisen blogissasi.

   Poista
 7. Hienot kesäiset kuvat täynnä valoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Valoa taas onneksi alkaa olla jopa iltapäivälläkin.

   Poista
 8. Ihania valoisia kuvia! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Juu, tervetuloa takaisin Valo;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi Valo myös pysyy kyydissä nyt jonkin aikaa.

   Poista
 10. Ihania kuvia! Mahtavaa kun valo lisääntyy hiljalleen, nyt on jo kovasti aurinkoa ikävä. Hurjan harmaata ollut. Jos tämän helmikuun jaksaisi sinnitellä niin ehkä sitten helpottaa...jotenkin odotan eniten sitä, että aamulla olisi valoisaa, olisi niin paljon helpompi herätä. Hyvää helmikuuta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, hyvää (ja valoisaa) helmikuuta! Valo lisääntyy, vaikka välillä tuskastuttavan hitaasti. Uhan kohta aamutkin ovat valoisampia.

   Poista