lauantai 15. joulukuuta 2012

Asettelua

Ajattelin ensin, että kukka-asetelma on ihan iisiä tehdä itse jouluksi. Saahan marketista ihan edullisesti parit hyasintit. Eka versio olisi ollut miehen mielestä parempi texmex-ravintolan jouluasetelmaksi kaktuksien tilalle.Piti sitten vielä käväistä lähikukkakaupassa muratin haussa ja pihalla saksimassa kuusta. Ja joulukoristelaatikossa etsimässä kuusen koristeita.

Nyt saa kelvata. Jos kestää joulun on ihan riittävä saavutus. Rahaa ei oikeasti mennyt kuin 11 euroa. Kun muuten kaikki koristekiviä myöten oli kotona valmiina. Helpommin saisi muulla tavoin. Mutta ei tulisi sitten kierrätettyä kaikkea sitä, mitä kotoa jo valmiina löytyy.

7 kommenttia:

 1. Hyvähän siitä tuli ja itse tehty on aina paras. Se onkin just kivaa, kun saa käyttää kaikkea mitä kotoa löytyy. Lopputulos on itsellekin yllätys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopputulos tosiaan on yllätys. Onneksi tällä lopputulos oli pelastettavissa.

   Poista
 2. Minusta myös tuo ensimmäinen versio on kaunis, rauhoittavan kaunis, ja erilaisuudessaan tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se eka olisi ehkä vähän paremmin sopinut, jos meidän kodissa olisi enemmän muuta joulusälää. Olisi ollut juuri tyynnyttävä. Mietin kyllä hetken senkin jättämistä aloilleen.

   Poista
 3. Tuollaisen jouluasetelman teko ei ole tullutkaan mieleen. Todella hyvä idea! Olen aina enemmän keskittynyt joulusyömisien tekoon...

  VastaaPoista